Over F&L Rental Group

F&L Rental Group: Jouw partner in duurzame verhuur van tijdelijke stroom-, water-, warmte-, licht- en sanitair voorzieningen.

Maak kennis met de F&L Rental Group

Ralph van Veen, eigenaar van F&L Powerrental, licht graag toe hoe F&L Rental Group is ontstaan: “F&L Rental Group is begonnen met F&L Powerrental, een verhuurspecialist van stroom-, water-, warmte- en lichtoplossingen.” Enthousiast laat hij weten dat ze tegenwoordig nog meer zijn dan dat. Met de overname van TWT Verhuur en Post Sanitairverhuur door F&L Powerrental is namelijk F&L Rental Group ontstaan. “Samen vormen wij een solide drie-eenheid en zijn we als het ware een verlengstuk van elkaars portfolio. Dit houdt in dat wij elk ons unieke expertise hebben en tegelijkertijd profiteren van de capaciteiten en specialismen van de andere twee,” aldus Ralph.

F&L Rental Group biedt een uniek aanbod in duurzame en technisch geavanceerde diensten. “Wij leveren zeer uiteenlopende stroom, water, sanitair, licht- en warmteproducten voor evenementen en bouwplaatsen. Ons aanbod is nu nog completer. Ik denk dat we nagenoeg alles in huis hebben om aan elke wens op dit gebied te kunnen voldoen.”

Hij vervolgt: “Onze gezamenlijke kernwaarden zijn techniek, dienstverlening en duurzaamheid,” terwijl hij drie vingers een voor een aantikt. “Deze kernwaarden vind je in iedere vezel van de F&L Rental Group terug. Bij alles wat wij doen, houden wij de toekomst én het milieu in gedachten. Slimme, schone en snelle oplossingen, die altijd voldoen aan de hoogste eisen en de laatste normen. En daarnaast,” zegt Ralph met een glimlach, “is onze dienstverlening onovertroffen. Wij nemen elke zorg uit handen; van het adviseren en installeren van onze producten tot het beheren en het opruimen ervan. Het assortiment loopt van stroomkabels en waterslangen tot mobiele douches, lichtmasten en aggregaten.” Er is duidelijk trots in zijn stem als hij over zijn bedrijven praat. “Samen,” zegt hij, “zijn we in staat om van elk evenement een topervaring te maken.”

Techniek

Alles draait om techniek; van stroom tot sanitaire oplossingen. Het is de rode draad in onze groep. Van de materialen, het ontwerpen en bouwen van bijv. eigen batterijsystemen of de mogelijkheden voor waterrecycling. De mensen die werken bij F&L Rental Group hebben een passie voor techniek.

Dienstverlening

Wij werken in het belang van onze klanten, denken mee, adviseren met onze kennis en zijn van begin tot eind betrokken. Als een team werken wij samen met onze opdrachtgevers. 

Duurzaamheid

Wij nemen net als jou onze verantwoordelijkheid voor een gezonde en duurzame toekomst. De F&L Rental Group investeert in innovatie, en wij ontwikkelen in eigen beheer groene oplossingen die aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers. Je ziet wat je krijgt met onze producten.

Meerwaarde

De drie ondernemingen binnen de F&L Rental Group: F&L Powerrental, TWT Verhuur en Post Sanitairverhuur blijven elk afzonderlijk hun specialisme, kennis, kunde en mensen koesteren. De krachten worden gebundeld bij projecten waar als groep een meerwaarde kan worden geleverd. Dit kan bij diverse evenementen en bouwplaatsen op verschillende locaties in Nederland. F&L Rental Group biedt altijd de best mogelijke ervaring en neemt de volledige zorgen uit handen.

Professionele partner

Kortom, met de F&L Rental Group kies je voor een professionele partner die gespecialiseerd is in verhuur van energie, water, licht en sanitair. Het team van experts staat klaar om jouw evenement of bouwplaats naar een hoger niveau te tillen, terwijl we tegelijkertijd zorg dragen voor het milieu door hoogwaardige en innovatieve technieken toe te passen. Maak de keuze voor F&L Rental Group en ervaar het verschil dat professionaliteit, uitstekende dienstverlening en duurzaamheid kunnen maken voor jouw project.