Overname Post Sanitair Verhuur

F&L Rental Group doet overname van Post Sanitair Verhuur

F&L Rental Group heeft sinds 22 november 2023 Post Sanitair Verhuur overgenomen voor uitbreiding in tijdelijke sanitaire voorzieningen voor onder andere de bouw- en evenementenbranche.

Post Sanitair Verhuur is de specialist als het gaat om verhuur van sanitaire voorzieningen. Denk hierbij aan mobiele toilet-, douche- en was units die op festivals, evenementen of bouwlocaties te zien zijn.

Door de overname van Post Sanitair Verhuur kan F&L Rental Group samen met dochterondernemingen F&L Powerrental en  TWT, Tijdelijke Water Techniek, projectlocaties voorzien van stroom-, water-, licht- warmte- en sanitaire voorzieningen. In Nederland is het uniek dat deze combinatie van producten en diensten wordt aangeboden onder één groep. En een groot voordeel is de landelijke dekking die door de overname is gewaarborgd. Voor de klanten is het een voordeel dat alles bij één partij gehuurd kan worden met verschillende specialisten.

Samen vormen de bedrijven een solide drie-eenheid. De bedrijven hebben hun eigen specialismen en tegelijkertijd kunnen ze elkaar versterken en profiteren van de capaciteiten en specialisten. Samen dragen ze de drie gezamenlijke kernwaarden uit: techniek, dienstverlening en duurzaamheid.

“Bij alles wat wij doen, houden wij de toekomst én het milieu in gedachten. Slimme, schone en snelle oplossingen, die altijd voldoen aan de hoogste eisen en de laatste normen, zoals het hydrozine aggregaat, het recyclen van douchewater naar spoelwater en gebruik maken van duurzame vacuüm toiletten. Daarnaast nemen we elke zorg uit handen; van het adviseren en installeren van onze producten tot het beheren en het opruimen ervan. Het assortiment loopt van stroomkabels en waterslangen tot 150 sanitair units, 1100 pompsystemen, 1800 verdeelkasten, lichtmasten en aggregaten. Samen zijn we in staat om van elk bouwproject en  evenement een topervaring te maken”, vertelt Ralph van Veen, directeur F&L Rental Group.

Wil je meer informatie over de over de overname of over F&L Rental Group? Neem contact op met ons.

 

Terug naar overzicht